Stručni rad - Stručni rad
Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj
Medica Jadertina, 52 (2022), 1; 57-68. urn:nbn:hr:184:890986


Citirajte ovaj rad

Milin, T. i Jovanović, Ž. (2022). Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj. Medica Jadertina, 52. (1), 57-68. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986

Milin, Tea i Željko Jovanović. "Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj." Medica Jadertina, vol. 52, br. 1, 2022, str. 57-68. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986

Milin, Tea i Željko Jovanović. "Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj." Medica Jadertina 52, br. 1 (2022): 57-68. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986

Milin, T. i Jovanović, Ž. (2022) 'Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj', Medica Jadertina, 52(1), str. 57-68. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986 (Datum pristupa: 24.05.2024.)

Milin T, Jovanović Ž. Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj. Medica Jadertina [Internet]. 10.01.2022. [pristupljeno 24.05.2024.];52(1):57-68. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986

T. Milin i Ž. Jovanović, "Znanje, stavovi, navike i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj", Medica Jadertina, vol. 52, br. 1, str. 57-68, Siječanj 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:890986. [Citirano: 24.05.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.