Bilić, A. (2019). RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, Ana. "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, Ana. "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, A. (2019). 'RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić A. RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija; 2019 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
A. Bilić, "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304