diplomski rad
INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE

Žgela, Tonka
Sveučilište u Rijeci
Fakultet zdravstvenih studija
Katedra za kliničke medicinske znanosti II

Citirajte ovaj rad

Žgela, T. (2021). INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

Žgela, Tonka. "INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

Žgela, Tonka. "INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

Žgela, T. (2021). 'INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

Žgela T. INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija; 2021 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

T. Žgela, "INFORMIRANOST STUDENATA HRVATSKIH SVEUČILIŠTA O UPORABI, NUTRITIVNOM POTENCIJALU I RIZICIMA POVEZANIMA S KONZUMIRANJEM ULJA SJEMENKI KONOPLJE", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:976765

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.