Bilić, A. (2019). RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Health Studies. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, Ana. "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Health Studies, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, Ana. "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Health Studies, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić, A. (2019). 'RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Health Studies, accessed 11 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
Bilić A. RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Health Studies; 2019 [cited 2024 November 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304
A. Bilić, "RAZLIKA OSJETLJIVOSTI KOŽE NA PODRUČJU M.GASTROCNEMIUSA U STANJU MIROVANJA I PRI OPTEREĆENJU", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Health Studies, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:431304