Stručni rad - Stručni rad
Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj
Medica Jadertina, 52 (2022), 1; 57-68. https://doi.org/10.57140/mj.52.1.7


Citirajte ovaj rad

Milin, T. i Jovanović, Ž. (2022). Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj. Medica Jadertina, 52. (1), 57-68. doi: 10.57140/mj.52.1.7

Milin, Tea i Željko Jovanović. "Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj." Medica Jadertina, vol. 52, br. 1, 2022, str. 57-68. https://doi.org/10.57140/mj.52.1.7

Milin, Tea i Željko Jovanović. "Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj." Medica Jadertina 52, br. 1 (2022): 57-68. https://doi.org/10.57140/mj.52.1.7

Milin, T. i Jovanović, Ž. (2022) 'Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj', Medica Jadertina, 52(1), str. 57-68. doi: 10.57140/mj.52.1.7

Milin T, Jovanović Ž. Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj. Medica Jadertina [Internet]. 2022. [pristupljeno 20.04.2024.];52(1):57-68. doi: 10.57140/mj.52.1.7

T. Milin i Ž. Jovanović, "Znanje, stavovi i zastupljenost školjaka u prehrani u Republici Hrvatskoj", Medica Jadertina, vol. 52, br. 1, str. 57-68, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:815466. [Citirano: 20.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.